برنامه ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی
ضرورت اجرا : بند 6 مصوبات پانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ( آذر ماه 96 )
به منظور کاهش میزان آلاینده ها و باقی مانده سموم و آفت کش ها درمحصولات کشاورزی، وزارت جهاد کشاورزی موظف است با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نسبت به اجرای طرح راهبردی " ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی " به عنوان برنامه ملی مشترک طی یک دوره چهارساله اقدام نموده و گزارش پیشرفت آن را هر سه ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشورارائه نماید.
تبصره : وزارت جهادکشاورزی موظف است با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گزارش " آخرین وضعیت میزان باقی مانده آلاینده ها و افت کش ها در محصولات کشاورزی در سطح عرضه " و اقدامات بعمل آمده در این راستا را در جلسه آتی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حضور رئیس جمهور ارائه نماید .
تاریخچه اقدامات انجام شده توسط کارگروه ساغ دانشگاه شهید بهشتی از ابتدای سال 1400
1- تشکیل کمیته های فنی و اجرایی : با عضویت دستگاه های متولی و موثر شامل سازمان جهاد کشاورزی - سازمان حفاظت محیط زیست - شرکت آب و فاضلاب و شرکت آب منطقه ای - دادگستری - معاونت امور بهداشتی - معاونت غذادارو و...
3- صدور ابلاغ برای اعضای کمیته ی استانی
3- برگزاری جلسات کمیته های فنی و اجرایی دراردیبهشت و خرداد ماه به منظور انجام برآورد های لازم برای نمونه برداری از آب، فاضلاب، خاک و محصول و تعیین اعتبارات لازم با نظر اعضای کمیته ی استانی
4- ارسال برنامه عملیاتی تدوین شده به شورایعالی سلامت و امنیت غذایی مستقر در وزارت بهداشت جهت تخصیص اعتبار
|
|